Hakkımda

Fotoğrafım
Mutfak Danışmanlığı Ve Yiyecek İçecek Danışmanlığında Hizmet Alanlarım... • Yeni Restoran Açacak Olanlar, Tüm Restoranın Sistem Ve Operasyonu (Küçük Açılış Ve Büyük Açılış Min. 6-7 Ay) • Tüm Mutfak Ve Servis Mesleki Eğitimleri • Daha Önce Restoran Açmış Ama İstediği Başarıyı Yakalayamamış Yiyecek Ve İçecek İşletmeleri, • Cazip Fiyatlar İle Hazır Bir Restoran Alarak Konsept Değiştirmek Amacı Taşıyanlar, • Yeni Bir Restoran Alarak Hizmet Kalitesini Yükseltmek İsteyenler, • Uluslararası Standartlara Sahip Butik Oteller • Uluslararası Standartlara Sahip Yıldızlı Oteller • İlk Mutfak Kurulumları • Yiyecek Ve İçecek Menü Tasarımları • Sadece İlgili İşletmeye Özel Patentli Yemekler İsteyenler, • Sadece İlgili İşletmeye Özel Pişirme Teknikleri İsteyenler, • Sadece İlgili İşletmeye Özel Yeni Emsalsiz Yemek Tasarımları İsteyenler, • Sadece O İşletmeye Farkındalık Yaratmak İçin Özel Sunum Teknikleri İsteyenler, • Özel Devlet Yemekleri, • Özel Holding Yönetim Kurulu Yemekleri, Çalışma Konseptim Hangi Mutfaklardır? Osmanlı Saray Mutfağı Eski İstanbul Mutfağı Geleneksel Türk Mutfağı Akdeniz Mutfağı Vejetaryen Mutfağı Anadolu Mutfağı

3 Mayıs 2016 Salı

!!! HALKIMIZA ÖNEMLI DUYURUDUR !!!


+++Ben Domuz eti yemem ve Yedirmem Diyenler Okusun Lütfen;
+++Bir çok yiyecek, içecek, çikolata, domuz suyu, eti, Bisküvide, dönerde, ilaçlarda, kıymalarda, salamda Yağı yiyoruz. Türkiyede Domuz çiftliklerinde 3,8 milyon kg. domuz eti üretiliyor. Peki bu Domuzlar nereye gidiyor_? +++Paketlenmiş ve işlenmiş yiyecek ve içecekleri marketlerden aldığınız zaman Son Kullanım Tarihi ile beraber üzerinde bulunan kodlarınıda kontrol ediniz.+++(E - KODU) Emulsifant: Renklendirici, Katılaştırıcı, Koruyucu ve Dayanıklılığı Temin Edici (1) Graise animale (2) Jelatin (Gelatine) (3) Rennet (Peynir) (4) Giycine (5) Leucine (6) pepelin (7) spermacati (8) Gyecerol (09) osyrearin (10) olce stearin (11) Mono Ve Digliserid’leri+++israil’e bile girmesi yasak olan domuz yağı (lard oil & domuz yağı) içinde bulunan yağ asitleri aşağıdaki gibidir.(1)Miritik Asit (2) Palmitik Asit (3) Stearik asit (4) Miristoleik Asit (5) Arahidonik Asit(6) Palmitoleik Asit(7) Oleik Asit (8) Linoleik Asit+++Domuz yağı katkı maddeleri uluslararası (E) kodları :E-100 E-102 E-103 E-110 E-111 E-120 E-123 E-124E-125 E-126 E-127 E-128 E-140 E-141 E-142 E-152E-153 E-210 E-213 E-214 E-226 E-234 E-252 E-270E-280 E-325 E-326 E-327 E-334 E-335 E-336 E-337E-420 E-430 E-431 E-432 E-433 E-434 E-436 E-442E-470 E-471 E-472 E-473 E-474 E-475 E-476 E-477E-478 E-480 E-481 E-482 E-483 E-481 E-489 E-491E-492 E-493 E-495 E-542 E-550 E-570 E-572 E-551E-631 E-632 E-633 E-635 E-904
• Video-02 : https://www.youtube.com/watch?v=AR8E4PlG6h4 
• Video-03 : https://www.youtube.com/watch?v=iVojrDz-pCk
• Video-04 : https://www.youtube.com/watch?v=63M22d5olrI
• Video-05 : https://www.youtube.com/watch?v=_IvVEMaP1C8
• Video-06 : https://www.youtube.com/watch?v=eYyv0G3-Mus
• Video-07 :https://www.youtube.com/watch?v=u8piDYzrUFk
• @-Mail : akdenizsef@gmail.com
• iletişim : + 90 532 100 18 22
Belirtilen İhtiyaç Duyduğunuz Alanlarda Bizi ARAYABİLİRSİNİZ..!
+++Koord. Has Aşçıbaşı & Exc. Chef | Ahmet Özdemir | Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder