Hakkımda

Fotoğrafım
Mutfak Danışmanlığı Ve Yiyecek İçecek Danışmanlığında Hizmet Alanlarım... • Yeni Restoran Açacak Olanlar, Tüm Restoranın Sistem Ve Operasyonu (Küçük Açılış Ve Büyük Açılış Min. 6-7 Ay) • Tüm Mutfak Ve Servis Mesleki Eğitimleri • Daha Önce Restoran Açmış Ama İstediği Başarıyı Yakalayamamış Yiyecek Ve İçecek İşletmeleri, • Cazip Fiyatlar İle Hazır Bir Restoran Alarak Konsept Değiştirmek Amacı Taşıyanlar, • Yeni Bir Restoran Alarak Hizmet Kalitesini Yükseltmek İsteyenler, • Uluslararası Standartlara Sahip Butik Oteller • Uluslararası Standartlara Sahip Yıldızlı Oteller • İlk Mutfak Kurulumları • Yiyecek Ve İçecek Menü Tasarımları • Sadece İlgili İşletmeye Özel Patentli Yemekler İsteyenler, • Sadece İlgili İşletmeye Özel Pişirme Teknikleri İsteyenler, • Sadece İlgili İşletmeye Özel Yeni Emsalsiz Yemek Tasarımları İsteyenler, • Sadece O İşletmeye Farkındalık Yaratmak İçin Özel Sunum Teknikleri İsteyenler, • Özel Devlet Yemekleri, • Özel Holding Yönetim Kurulu Yemekleri, Çalışma Konseptim Hangi Mutfaklardır? Osmanlı Saray Mutfağı Eski İstanbul Mutfağı Geleneksel Türk Mutfağı Akdeniz Mutfağı Vejetaryen Mutfağı Anadolu Mutfağı

14 Mayıs 2021 Cuma

Restoran Menüsü Nasıl Yapılır?


Restoran Menüsü Nasıl Yapılır?


Restoran Menüsü Nasıl Yapılır?


Yeni restoran açarken herkesin aklına gelen sorulardan biri "Restoran menüsü nasıl yapılır?" Yeni Restoran menüsü yaparken nelere dikkat edilir? Restoran menüsünün en önemli özellikleri ne olmalıdır? Şehrin en iyi restoranları dikkate alındığında restoranınızda hangi Menü Çeşitleri bulunmalıdır? Restoran menüsü yemek çeşitleri neye göre planlanmalıdır? Restoranı menüye göre yapılır yoksa yemek menüsüne göre mi restoran yapılır?


Yeni açılan bir restoranda kaç çeşit menü olmalıdır? Büyük restoranlarda Aktivite & Banquet Menüleri olmalımıdır? Bir restoranın menüsünün en önemli kriterleri nelerdir? Yeni restoran menüsünün tasarımı mı önemlidir yoksa içeriği 'mi? Restoranın kar etmesi için Menü Planlamasında Cost - Maliyet hesapları neye göre yapılır? Şehre örnek olabilecek bir restoran menülerinde yemekler hakkında nasıl bilgiler verilir? Örnek bir restoran menüsünde restoran prensipleri hakkında bilgi verilmelimidir?


Restoran menüsünde kaç çeşit yemek grubu olmalıdır? Restoran menüsünde yemek sınıflandırması neye göre yapılmalıdır? Restoran yemek menüsü neye göre güncellenir? Örnek restoran menüsünde yemek çeşitlerinin güncellenmesi neye göre yapılır? Yemeklerin güncellenmesinde yemek ilavesinde neye dikkat edilir? Restoran menülerinde Örnek Otel Menülerine göre hangi detaylara önem verilmelidir?


Yeni restoranda misafir memnuniyeti için Seçenekli Menüler olmalımı 'dır? Yeni restoran menüsü yaparken Menü Analizinde dikkate alınacak esaslar nelerdir? Peki bahçeli bir restoranım var düğünler de almak istiyorum ama Düğün Menülerini neye göre yapacağım mı diyorsunuz ama Menü Yönetimi yapacak kriterlerimi merak ediyorsunuz?


Yeni restoranınızda daha geniş misafir portföyüne sahip olabilmek için Mutfak Planlamasını neye göre yapmalısınız? Restoran mutfağınızda, Mutfak Bölümlerinde hangi Mutfak Ünitelerine yer vermelisiniz? Bölgenizde Yeni Restoran Açarken En Çok Yapılan Hatalara düşmemek için ve kalabalık partilerde Mutfak Organizasyonlarını nasıl sağlayacaksınız?


Yenilemeyi düşündüğünüz restoranınızda daha büyük organizasyonlar için hangi Mutfak Çeşitlerini devreye sokmalısınız? İşlerinizin daha iyi işlesi için Mutfak Yönetiminde verimliliki nasıl sağlayacaksınız?


Özellikle otel mutfaklarında Mutfakta disiplini sağlayabilmek açısından Yiyecek–İçecek Departmanı Organizasyon Şemasını neye göre hazırlamanız gerekir? Bu konuda Mutfak Danışmanlığı almalımısınız? İşletmenizin Örnek Restoran Menüleri ile ön plana çıkması için Restoran Danışmanlığı hakkında bilgi almayı hiç düşündünüz 'mü?


Peki bu güne kadar Menü Danışmanlığı almayı hiç düşündünüz mü? Restoran menüsünün Restoran Konsepti, Konsept Tasarımı ile ilgisi nedir? Özellikle pandemi sürecinden sonra Restoran Nasıl Açılır sorularına cevap arayışları çok fazla. Aynı zamanda Yeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim sorularına cevap arayanlarda aynı şekilde.


Hedeflerinizde Kesin başarı için harekete geçirmek istediğiniz Restoran Projelerinizde En iyi restoran menüsü nasıl yapılır sorularına cevap bulabilmeniz için Restoran Konseptini dikkate almalısınız.


Restoran menüsü ile bağlantılı olarak yazının içerisinde geçen sarı etiketlerde belirtilmiş konularla ilgili olarak daha detaylı bilgi için İLETİŞİM BİLGİLERİm 'den tarafımla uluslararası konumlar için bağlantıya geçebilirsiniz.  


Unutulmamalıdır ki geleceğe yönelik hedefleri olan ve şehrin en iyi restoranları arasına girmesi için kendinizi hazırladığınız kalıcı bir restoran işletmesinde yukarıda belirtilmiş olan tüm konular bir motorun dişlileri gibi birbiri ile bütün ve bağlantılı çalışmalardır. Birinin yetersiz yada eksik olması yatırımınızın engelli olmasına ve hedeflerine ulaşmasında problem teşkil edecektir.


Restoran Menüsü Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder